PlasmaMade film

Nakon godina razvoja, PlasmaMade je pušten na tržište u 2013 s revolucionarnim sustavom filtriranja, posebno dizajniranim za industriju kuhinjskih napa.

Naš PlasmaMade Airfilter se može direktno montirati na bilo koju vrstu nape, bez potrebe za vanjskim ulazima za zrak. Prednost ovoga je direktna uštede na grijanju i troškovima rashlađivanja, jer više nije potrebno vanjsko ventiliranje zraka, koji ostaje unutar prostorije. To se zove “recirkulacija”. Dodatna prednost korištenja ovog filtera je što se on može uključiti u kalkulaciju energetskog performansa (EPC) vašeg doma, što znači da će vaša energetska oznaka napokon biti točna.

PlasmaMade Airfilter ne samo da uklanja kuhinjske mirise, već i polen i bakterije unutar vašeg doma.
Kako bi postigao ovo, PlasmaMade Airfilter koristi 4 tehnike.
Prvo, plazma pretvara molekule kisika (O2) u molekule ozona (03), što eliminira čestice mirisa.
Drugo, elektrostatičke vanjske jezgre u kojima se stvaraju joni prolaze kroz zrak u kuhinji.
Treće, elektrostatika s jezgrom od stakloplastike omogućuje zarobljavanje i pohranjivanje zagađenja i masnoće u zraku, te njihovo uklanjanje kroz uporabu elektroda kroz unutrašnju i vanjsku čeličnu rešetku.
Posljednje, vanjska jezgra s ugljenom pročišćava zrak i uklanja sve ostatke iz zraka, što našem filteru daje mogućnost da u potpunosti ukloni sve vrste zagađenja zraka.

PlasmaMade Airfilter je napravljen da traje 10-15 godina i u skladu je s najstriktnijim sigurnosnim standardima. Drugi sistemi često samo integriraju jednu tehniku pročišćavanja u njihove filtere, pa se ne mogu ni porediti s našim revolucionarnim PlasmaMade sustavom.
Svaki PlasmaMade zračni filter ima certifikat autentičnosti, koji možete registrirati kako bi osigurali najbolju uslugu i autentičan proizvod.
Možete pročitati sve o PlasmaMade Airfilter u mnogim člancima i priopćenjima za javnost koja se mogu pronaći na internet. Također smo napravili nekoliko videozapisa, dostupnih na našem YouTube kanalu.

Od 2017, PlasmaMade je proširila svoj asortiman filtera s PlasmaMade Carbon Airfilter. Ovi filteri se prave u skladu s istom idejom iza originalnog PlasmaMade Airfilter. Glavna razlika je u tome što PlasmaMade Carbon zračni filter uklanja samo mirise kuhanja.

Ono što je jedinstveno za PlasmaMade Carbon Airfilter jeste da mješavina s visokim udjelom ugljena koju smo razvili u posljednje 2-3 godine, a posebno je razvijena za ovaj filter.

Filteri se prave od kvalitetnih materijala poput crnog čelika i ABS plastike.
Ovi filteri pristaju na svaku kuhinjsku napu, pa je PlasmaMade Carbon Airfilter filtera prikladna za svaki budžet.

Jedinstvena ponuda za naš sustav je to što možete zamijeniti sve PlasmaMade proizvode za druge naše proizvode bilo kada, zbog čega ih zovemo Plug & Play rješenja.

PlasmaMade predstavlja PlasmaMade senzor zraka. S ovim senzorom zraka imate 24/7 uvid u kvalitetu zraka u vašem domu. PlasmaMade senzor zraka dizajniran je i pažljivo sastavljen s najboljim komponentama, a također je sastavljen u Nizozemskoj. Odgovarajuća aplikacija osigurava izravno očitavanje izmjerenih vrijednosti na vašem pametnom telefonu ili tabletu.
Ovaj senzor zraka mjeri vlagu (RH), ugljični dioksid (CO²), TVOC i temperaturu (C), a po želji možete naručiti modul čestica u aplikaciji. Sa 4 standardne osnovne vrijednosti, aplikacija PlasmaMade daje vam uvid i savjet o tome kako lako postići pravi životni okoliš. Prije svega, ovo je važno za vaše zdravlje, ali i za vaš novčanik. PlasmaMade senzor zraka nadgleda vas 24/7, ostavljajući vam vremena za druge stvari.

Nadamo se da ćemo vam dati kratki uvid u našu filozofiju. U budućnosti će PlasmaMade nastaviti raditi na poboljšanju filtera za vaše zdravlje i praktičnost kuhanja. Naša sljedeća misija je potpuno uklanjanje sitne prašine koja se oslobađa tijekom kuhanja.

Nastavljamo raditi na svojoj filozofiji: za napajanje recirkulacijom možda neće trebati više od 300 m3 / h da bi se postigla dobra ekstrakcija.

Što možete očekivati od nas

A
100% Prirodni proces

Ovaj proces rezultuje sa 99.9% profita.

B
Visoke karakteristike

Nije potreban mehanički pred filter.

C
Mikroorganizmi

Filtrira sve neželjene supstance.

D
Savremeno

PlasmaMade® zračni filter je usklađen sa posljednjim EU standardima 2015.

Potvrde

TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE potvrđeno
PlasmaMade® je testiran u skladu sa TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE smjernicama. Ovo znači pouzdanost i bezbjednost.

ISO 9001 potvrđeno
PlasmaMade® zračni filter je sastavljen u skladu sa standardom ISO 9001.

Najbolja cijena-performanse
Najekonomičniji plazma zračni filter u svojoj klasi.

Garancija kvaliteta
5 garancije na PlasmaMade zračni filter.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish